XXVII LLIGA A PERXA “TROFEU DIPUTACIÓ D’ALACANT”

Jordi Garcia. Sella.

Un any més arriba l’estiu i donem per acabada la lliga de llargues i palma, a la volta li donem la benvinguda a la mes ancestral de les modalitats de la pilota a Sella, la PERXA.

El C.P. Sella participa en aquesta edició amb 3 equips, un en cada categoria. Cal recordar que som els vigents campions de 1ª categoria per tercer any consecutiu, i esperem un any més estar lluitant per arribar a les finals que es celebraran a Castells de Castells en Novembre.

En 1ª hi han 6 equips que son Sella, Benimagrell, Castells de Castells, Benasau, Mutxamel i Agost. En 2ª també hi ha 6 equips: Sella, La Vila Joiosa, El Campello, Lliber, Crevillent i Xixona. I en 3ª enguany hi ha 8 equips: Sella, Benimantell, Benifallim, Relleu, Cocentaina, Agost, Crevillent i Mutxamel. En total hi participen 20 equips que representen a 15 pobles, repartits per tota la província d’Alacant.

Els jugadors que formen els nostres equips son:

1ª PERXA SELLA (A) 2ª PERXA  SELLA (B) 3ª PERXA  SELLA C
JESUS ADOLFO III VICENT
JORDI ADRI TONI
KIKO XIME LLORENÇ
PAU JORDI BOUET SAORO
DANI PERETES CARLETS BETXÍ
JAVI CARABUENA RAFEL LUIS
JAUMET MIGUELET JAVI
PIRIPI JULIO ANTONIO
  BERNAT ADOLFO I
    DANI MESA
    ALFREDO
    JOAN
    XIRINGA III

 

Aquesta es la XVII edició i cal fer memòria i agrair a tots aquells jugadors que han format part dels diferents equips de perxa del C. P. Sella, ja que gracies a l’entrega i l’esforç de molts jugadors i moltes altres persones, el C. P. Sella pot dir ben alt i fort que som els dominadors de la Perxa. De les XXVII lligues celebrades, Sella conta amb 8 títols de campió i 5 de subcampions, sent l’equip mes guardonat d’aquesta modalitat. Seguit de ben a prop de Benasau que conta amb 6 títols de campió, el tercer al escalafó trobem a Balones amb 5 campionats, 3 alcoleja i 2 títols tenen tant Tibi com Ontinyent.

Destacar als grans jugadors que Sella ha tingut, així cal recorda a Fermín, els tres germans Jaime tant Vicent com Francisco i Luis, Adolfo i els ja mes joves, però ja granats, Miguelet i Jaumet. Molts altres han participat i a tots és d’agrair l’esforç que sempre s’ha fet per la pilota i el C. P. de Sella. Ens agradaria tindre un especial record per a dos grans pilotaris que a dia de hui ja no estan en nosaltres i que, a més a més han estat junt a Javier de Benasau, dos dels millors feridors de la província d’Alacant i que son Juan Antonio Asensi i Antonio Vidal. Sense ells, segur, que no haguera estat possible guanyar tants títols i tantes partides. Sempre han participat en la vida de la pilota a Sella i han estat molt presents. Mai vos oblidarem, junt a Álvaro de Tibi cada partida que juguem a la Plaça Major de Sella sempre estareu amb nosaltres.

Per últim anunciar-vos que està preparant-se un nou campionat a llargues per a jugar durant els mesos d’Octubre-Novembre-Desembre, contarà amb els 5 millors equips de llargues i el campió de palma, jugant en 7 pobles diferents tots contra tots amb bons premis per partida guanyada i al campió i subcampió. Es presenta com una revolució al món de les llargues i la pilota al carrer, ja vos podem anunciar que SELLA participarà!  Molta sort a tots els equips!!!

 

EQUIP SELLA (A) 1ª PEXA PARTIDA 1ª JORNADA LLIGA 2016. SELLA (A) 10 – 6 AGOST

tots pil

Marxaor: David Màs (president C.P.Sella)                                         Foto: Antonio Pérez Ortíz

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>