Un exemple que fa que naixca forta la nova llavor!

Estem d’enhorabona al C. P. de Sella. Son moltes les partides de festes on estan participant molts dels nostres jugadors, quan no, ho fan formant com a equip complet. A més a més, Pablo ha tornat a la plena activitat als carrers i trinquets del País i la Federació de Pilota Valenciana, amb els vots dels monitors, li ha concedit un premi als monitors de la nostra escola de pilota que arreplegarà Jesús el diumenge 11 de setembre.

La setmana passada ja presentàvem alguns dels cartells de les diferents partides de festes on participaven alguns dels nostres jugadors.

Molts son els motius al llarg dels anys que han fet que el poble de Sella i el seu club de pilota estiguen molt agraïts a molts jugadors i persones que han donat el seu temps i esforç per fer de la pilota al nostre poble una forma de viure i un motiu per a seguir lluitant i somniant cada dia. Podem destacar als nostres monitors, Pablo i Jesús,  pel seu treball amb els més joves. Amb el premi com a millors monitors en la modalitat de llargues que els entregarà la Federació de Pilota Valenciana el proper dia 11 de Setembre a la festa de la pilota a València, volem aprofitar aquest per fer-los un xicotet homenatge.

A més de entrenar, també juguen. Les últimes noticies a destacar a nivell esportiu serien que Jesús ha participat en els últims 15 dies en diferents partides de festes com a Benasau o Castells de Castells, a més de ser el campió del torneig a passar corda del C. P. Sella i estar guardonat amb el premi al millor entrenador a la modalitat de llargues.

http://fedpival.es/noticies/detall/5046

jesus anto

Pel que fa a Pablo, la millor alegria es la seua total recuperació, però ja en actiu, cal destacar les seues últimes actuacions. Al trinquet de Pedreguer el dissabte passat, segons la crònica del trinqueter, va fer una exhibició de les que es posen a l’afició a la butxaca jugant ell a soles contra tres rivals, a més també a participat a les festes de Finestrat,  Alfara del Patriarca, Albalat dels Tarongers, Parcent, Penàguila i Ontinyent.

pablo 2

“La primera de las partidas tenía un gran cartel de pilotaris. Pablo y Conillet, de rojo, jugaban ante Ferrer y Bernat, que vestían el azul. Sin embargo, Conillet no pudo disputarla y jugó Pablo solo. Ferrer y Bernat fueron los ganadores pero el que se llevó la ovación más grande fue Pablo, que prácticamente jugó solo durante toda la partida.

Al parecer Conillet se resintió de un grave dolor en la mano y su pareja tuvo que estar a la altura de los rivales en solitario, aun que con una pequeña ventaja. Los de azul están en un gran nivel de forma, sin embargo Pablo sacó la casta que tenía dentro para llegar a empatar el partido a 45, después de haber perdido unos cuantos juegos. Hasta ahí llegó la gesta, y el resultado final fue de 45-60, pero lo que hizo Pablo fue de épica deportiva. Jugando ante dos rivales, fue capaz de levantar al público del asiento al devolver pelotas imposibles que prácticamente estaban perdidas”

http://lamarinaplaza.com/2016/08/22/de-la-vega-gana-en-su-debut-como-profesional-en-el-trinquet-de-pedreguer/

pablo

Com podem llegir, aquest mes d’Agost ha estat un ple d’èxits, però cal reconèixer que darrere de tots aquestes alegries hi ha un gran esforç, treball i dedicació. Moltes hores invertides pel simple gust de vorer com la pilota valenciana creix i viu al poble que ens ha vist créixer.

pablo 1

Graciés per l’entrega i constància amb els més importants per a tots:  els xiquets i xiquetes de l’escola de pilota. Esperem poder seguir gaudint de les vostres pilotades a la Plaça Major de Sella i de la vostra bona feina com a monitors.

Salut i pilota.