En Setembre qui tinga llavor que sembre…, sembla que de moment la sembra va be.

Els nostres equips una setmana més, i ja van dos, han aconseguit un ple de victòries. Els equips de 1ª i 2ª ja tenen la plaça a les semifinals assegurada, i ara queda acabar la fase regular de la millor manera possible. A l’equip de 3ª encara li queden 4 jornades per davant i continua la lluita per optar a estar entre els quatre millors.

L’equip de 1ª aquesta jornada ha jugat contra Mutxamel aconseguint una victòria fàcil davant el cuer de la categoria. Mutxamel 3 – 10 Sella A.

A 2ª categoria, Sella B, es va desplaçar fins a Crevillent, 5é classificat, i que en cas de haver guanyat haguera ajustat molt la classificació, però amb la victòria dels nostres Sella B es situen líders amb una partida menys i a falta només de jugar la setmana que ve contra La Vila Joiosa. Crevillent 5 – 10 Sella B. Per Sella han jugat Carlos, David, Adolfo III i Bernat.

Ens agradaria donar des d’aquestes línees la més sincera enhorabona als dos equips pel compromís i entrega demostrat en totes les partides, i aconseguint un any més estar entre els millors de la modalitat mare de la pilota a Sella, la Perxa. Ara queda acabar de gaudir de les partides de la fase de grups i preparar-se per a la fase final.

El grup de 3ª continua una setmana més molt interessant. Pel que fa a Sella C, es van desplaçar fins a Cocentaina aconseguint una victòria contundent per 3 a 10, que demostra el bon fer d’aquest jove equip que s’apuntala en Vicent, Joan, Toni i Lluís com els més destacats. Com demostra la participació de Toni i Lluís en la concentració a Benidorm de les seleccions juvenils de llargues que va tindre lloc el passat dissabte de matí, on van estar els millors jugadors de la província d’Alacant.

La lluita no para i la setmana que ve se jugaran partides molt interessants pels rivals als quals ens enfrontarem. A 2ª viurem una partida sempre difícil contra La Vila i a 3ª es jugarà un derbi contra Relleu en una partida clau per seguir en la lluita per les semifinals.

1ª SELLA (A) – CASTELLS DE CASTELLS    Diumenge vesprada 17:45 hores.

2ª SELLA (B) – LA VILA JOIOSA                  Dissabte matí 10:30 hores.

3ª SELLA (C) – RELLEU                                   Diumenge matí 11: 00 hores.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>