VI memorial Antonio Vidal, la veu de la pilota!

Un any més el CPV Sella i la família Vidal hem rendit homenatge al nostre amic i enyorat Antonio Vidal.

Com cada any després de les festes patronals en honor a la Divina Aurora al poble de Sella celebrem una partida en homenatge al que ha estat un dels millors feridors del nostre poble, i el que ha estat la veu, durant molts anys, de totes les partides que a Sella s’han celebrat.

Aquest any la partida a Perxa l’han protagonitzada de roig: Jesús Vidal, Quico Jaime, David Fons, Bouet i Rafel, i de blau: Adolfo III, Jordi Alemany, Piripi, Dani Pérez i Adri Agulló. El resultat sempre es el de menys, van guanyat blaus per 10 a 8, però sobretot trobe que deuria quedar l’esforç de tots per estar ací… per retre-li homenatge als que ja no estan. Coses així ens fan més grans com a poble, com a Club i com a societat.

vi-memorial

Per últim posem ací les paraules del nostre President, David Mas, escrites al facebook del club i que reflexa l’opinió de tots.

vi-memorial-antonio-vidal

Ahir vam jugar a La Plaça Major de Sella una nova edició del Memorial “Antonio Vidal”. Com sempre, a la modalitat reina del nostre poble i la que va fer a Antonio conegut a la pilota: la Perxa. A més de jugador, el recordem com marxaor. Era “la veu de la pilota” al nostre poble. Va ferir a la lliga de Perxa, a partides de festes mítiques, a galotxa al torneig de Benidorm, la Copa Generalitat, etc… Cada vegada que pengem la corda per jugar a Perxa estem rendint tribut als nostres avantpassats i recordant als que ja no estan, almenys físicament, entre nosaltres”