ENHORABONA CAMPIONS !!

El CPV Sella som CAMPIONS de 1ª categoria i CAMPIONS de 2ª categoria a Perxa “Trofeu Diputació d’Alacant” 2016.

Ahir Diumenge vam viure al poble de Castells de Castells un altre dia històric per al nostre Club, els equips de 1ª i 2ª categoria jugaven les finals de la Lliga a Perxa 2016 contra Benimagrell, per 4t any consecutiu, i contra Campello respectivament, amb dos grans victòries.

A la final de 2ª categoria pels nostres han jugat Adolfo III, Bernat, Adri, Carlets i Bouet, i per Campello: Guille, Vicent d’Alcoleja, Carlos, Jesús i Vicent. La partida ha estat una gran partida de pilota amb jocs molt disputats i pilotes jugades varies vegades de punta a punta de carrer. L’enfrontament a començat amb un clar domini per als de Campello, gràcies a un Vicent d’Alcoleja que ho ha restat tot i molt ben jugat. Als nostres els ha costat adequar-se al carrer i a la pressió de jugar una final, però poc a poc i jugant com un equip, a més de realitzar alguns moviments tàctics, han aconseguit igualar el marcador en el 6 a 6. A partir d’ací la partida ha estat un altra totalment diferent. Sella s’ha centrat i ha començat a dominar el marcador posant-se per davant cada vegada fins al 8 a 8 i al 9 a 9, on el públic present ha rendit un merescut aplaudiment a tots els jugadors per la gran partida de pilota que estaven oferint-nos. A la fi, els nostres han dominat i han aconseguit una gran victòria per 10 a 9 davant un grandíssim rival que haguera pogut estar també merescudament campió.

Després d’un dinar de germanor entre l’afició que hi havia al poble de Castells de Castells, s’esperava el plat fort de les finals, la partida de 1ª categoria entre CPV SELLA i CPV BENIMAGRELL. Pels nostres han jugat, Jesus Vidal, Quico Jaime, David Fons, Miguel Ivorra i Dani Perez, per Benimagrell han jugat Juan, Mario, Paco, Hèctor i Pablo. La partida ha començat dominada pels de Benimagrell que ha posat el 1 a 4 al marcador, amb l’arribada de l’afició de Sella del dinar han començat a fer força i animar als nostres jugadors fins al punt de que han pujat el nivell fins igualar la partida 4 a 4. D’ací en davant la partida ha estat molt lluitada, quinze a quinze, joc a joc … però els de Sella han anat dominant la partida tant a la perxa com al resto. La victòria ha estat de tots però cal fer una menció especial en els tres ànimes d’aquest equip Jesús, Quico i Dani que han sabut conduir al seu equip junt a David i Miguel a una victòria que ens ompli d’orgull i de satisfacció, per que la PERXA es la nostra modalitat. Cada vegada que pengem la corda per a jugar a Perxa no tan sols juguem a una modalitat ancestral a més mon recordem de tots aquells que ja no estan i que tantes partides a Perxa han jugat. Un record especial per Antonio Vidal i Juan Antonio Asensi. I com no, per a Àlvaro, sempre amb nosaltres.

aficio-finals-perxa-2016

Per últim agrair a la major força que tenim en aquest Club i es la nostra afició, allà a on anem vosaltres teniu la mania de seguir-nos i per això i per estar sempre donant el suport que tantes vegades ens fa falta i ens fa lluitar cada ratlla i cada joc, GRÀCIES AFICIÓ!!!